top of page

Dražba, exekúcia: Ako sa vyhnúť dražbe a exekúcii a neprísť o značnú hodnotu nehnuteľnosti

Hrozí vám exekúcia, dražba? Máte problém držať krok so splátkami hypotéky? Máte pocit, že sa topíte v dlhoch? Ak ste na niektorú z týchto otázok odpovedali áno, nie ste v tom sami. Mnoho majiteľov rodinných domov a bytov sa ocitne v ťažkej finančnej situácii, no existuje východisko.


REALO vykupuje rodinné domy a byty za hotovosť od vlastníkov, ktorí čelia finančným problémom a sprevádza ich stres a neistota. Nemusíte sa trápiť so splatnosťami Vašich dlhov a rozmýšľať nad tým, ako ich splatíte, prípadne či Vám schvália ďalší splátkový kalendár.


Sme tu, aby sme vám pomohli. Naším cieľom je poskytnúť pomocnú ruku a splatiť všetky dlhy vrátane exekúcií tak, aby ste sa ich úplne zbavili a mohli začať nový život, navyše dbáme o to, aby celý proces bol rýchly a nezaťažoval Vás.


Ak sa Vaša situácia vyhrotila do situácie, že ste sa dostali do dražby, stále nie je neskoro, ak začnete konať hneď teraz. Základom je ale komunikácia. Ak čelíte dražbe, môže to vyvolať pocit, že neexistuje žiadna cesta von. Ak sa Vám zdá, že jedinou možnosťou je nechať prepadnúť nehnuteľnosť v dražbe, možno urobíte najväčšiu chybu, ktorá Vás vyjde naozaj draho.


V dražbe si totiž niekto môže kúpiť Vašu nehnuteľnosť hlboko pod jej hodnotu aj za 50 % alebo menej a Vy by ste tým mohli prísť o významnú časť svojho majetku, ktorú by ste inak mohli použiť buď na splatenie ostatných dlhov alebo investovať do nového bývania.


Ponúkame rýchly a bezproblémový výkup nehnuteľnosti



Výkupom Vašej nehnuteľnosti sa môžete vyhnúť ničivým následkom dražby. Spolu s vami nájdeme primeranú a férovú cenu za Vašu nehnuteľnosť a postaráme sa o všetky písomnosti a zákonné náležitosti spojené s predajom. Počas celého výkupu nehnuteľnosti sa nemusíte pohnúť ani prstom, všetko vybavíme za Vás vrátane komunikácie, či sa už jedná o banku, kataster, poisťovne, exekútorov, iných veriteľov a pod.


Ohodnotenie nehnuteľnosti, príprava zmluvnej dokumentácie, uskutočnenie všetkých úkonov súvisiacich s predajom zdedenej nehnuteľnosti, bezpečné a hotovostné zaplatenie kúpnej ceny, diskrétnosť, férovosť, spoľahlivosť, rýchlosť. To všetko môžete od nás očakávať, ak plánujete predať svoju nehnuteľnosť. Nechajte všetky záležitosti ohľadom predaja, resp. výkupu nehnuteľnosti na nás od "A" až po "Z" a zbavte sa tak všetkých starostí, ktoré by Vás inak mohli zaťažiť.


Vykup nehnuteľnosti, vykup bytov, vykup domov, vykup realit, drazba, exekucia
Začnite komunikovať a nenechajte prepadnúť svoju nehnuteľnosť na dražbe.

Nech sa nachádzate v akejkoľvek ťažkej situácii, pomôžeme Vám


Vieme, že každý životný príbeh je iný, preto sme tu, aby sme Vám pomohli a porozumeli Vašej situácii. Či už čelíte strate zamestnania, rozvodu, exekúciám, dražbe alebo iným finančným ťažkostiam, sme tu, aby sme vám pomohli nájsť riešenie.


Výkup Vašej nehnuteľnosti môže Vám okrem rýchleho a jednoduchého riešenia Vašich finančných problémov poskytnúť aj pocit úľavy. Už si nebudete musieť robiť starosti so splácaním hypotéky, dohadovania sa s veriteľmi alebo údržbou, či opravou nehnuteľnosti.


Ak ste pripravení predať svoj rodinný dom alebo byt za hotovosť a začať odznova, sme tu, aby sme vám pomohli. Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac o našich službách a o tom, ako Vám môžeme pomôcť prekonať toto ťažké obdobie.


Pamätajte, že vždy existuje nádej. V našej spoločnosti sa snažíme pre to, aby sme Vám pomohli nájsť cestu von z finančných problémov. Jednou z výhod spolupráce s našou spoločnosťou je, že máme rýchly a jednoduchý proces. Chápeme, že potrebujete rýchlo predať svoju nehnuteľnosť. S našou hotovostnou ponukou nebudete musieť čakať mesiace s predajom, kým príde potenciálny kupujúci.


Výkup nehnuteľnosti vieme realizovať rýchlo už do pár dní. Z nehnuteľnosti si môžete zobrať veci, o ktoré máte záujem, ale nemusíte sa starať ani o vypratanie nehnuteľnosti, zbavíme Vás týchto starostí podľa Vášho želania.


Profesionálny prístup, férové jednanie, dohľad notára


Dražba, exekúcia: Ako sa vyhnúť dražbe a exekúcii a neprísť o značnú hodnotu nehnuteľnosti

Náš tím profesionálov posúdi Vašu nehnuteľnosť po právnej a technickej stránke a poskytne vám férovú a primeranú ponuku. Nebudeme na vás tlačiť, aby ste ponuku prijali, a na rozhodnutie si môžete vziať toľko času, koľko len potrebujete. Budeme tu, aby sme vám odpovedali na všetky vaše otázky a poskytli vám všetky informácie, ktoré potrebujete na prijatie rozhodnutia.


Zaviazali sme sa k transparentnosti a čestnosti počas celého procesu. Neprekvapíme vás skrytými poplatkami ani neočakávanými nákladmi. Budeme s vami spolupracovať čestne a diskrétne a za svoju nehnuteľnosť dostanete primeranú a férovú cenu. Okrem nášho rýchleho a jednoduchého procesu výkupu nehnuteľnosti sme tiež odhodlaní poskytovať výnimočné služby predávajúcim. Chápeme, že dražba nehnuteľnosti môže byť emocionálne náročný proces, ale sme tu, aby sme vás podporili na každom kroku. Navyše celý proces výkupu nehnuteľnosti sa realizuje pod dohľadom notára.


Dražba a výkup nehnuteľností bezpečne a spoľahlivo


REALO vykupuje nehnuteľnosti za hotovosť už mnoho rokov a máme povesť dôveryhodnej, rýchlej a spoľahlivej spoločnosti, ktorá dbá o to, aby celý proces predaja nehnuteľnosti bol bezstarostný. Pomohli sme už mnohým ľuďom predať ich nehnuteľnosti rýchlo a jednoducho za hotovosť a to isté môžete očakávať aj Vy vo Vašom prípade. Sme profesionálny a skúsený tím v segmente výkupu nehnuteľností, ktorému môžete dôverovať.


Náš tím tvoria skúsení odborníci, ktorí v podobných situáciách pomohli nespočetnému množstvu majiteľov rodinných domov a bytov. Máme odborné skúsenosti a znalosti na to, aby sme vás previedli celým procesom a zabezpečili, aby všetko prebehlo hladko.


Ak ste pripravení predať svoju nehnuteľnosť za hotovosť, sme tu, aby sme vám pomohli. Nedovoľte, aby vám dražba alebo finančné ťažkosti zničili život. Prevezmite kontrolu nad svojou situáciou a predajte svoj rodinný dom alebo byt našej spoločnosti. Poskytneme vám férovú a rozumnú ponuku, rýchly proces výkupu nehnuteľnosti a výnimočný zákaznícky servis s maximálnou diskrétnosťou.


Chápeme, že ide o významné rozhodnutie, preto bolo by nám cťou byť súčasťou tohto procesu. Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac o našich službách a o tom, ako vám môžeme pomôcť zbaviť sa finančných problémov.



Využite nezáväznú a bezplatnú konzultáciu

+421 947 113 022
info@realo.sk

REALO | Výkup nehnuteľností, výkup bytov, výkup domov rýchlo za hotovosť
bottom of page